måndag, mars 02, 2015

Skorpionen

Det kallas för The Scorpion och är en cheer pose. Hon får till den riktigt bra och kan hålla balansen där. Nä jag skulle aldrig!

Imorse hade skolorna 2 timmars senarelagd start, pga snön. Kan tänka att lärarna var glada att slippa en hel snow day ännu en måndag. Måste vara svårt att planera när dagar bara går upp i rök, visserligen tar man igen de där dagarna i slutet av terminen, men det är inte samma sak.

7 kommentarer:

Marina sa...

Stiligt! Om jag ska testa? tror inte det...;)

Desiree sa...

Wow, den där posen är inget för mig heller. Så vig är jag inte. Det måste varit så pass många snow days vid det här laget att terminen blir förlängd på någon vecka eller? Jobbigt för alla att inte kunna plannera både lärare, elever och föräldrar.
Kram!

Annika sa...

WOW!! Ja, det är tjusigt. Nej, jag skulle inte heller...Jag skulle inte ha klarat det då jag var i hennes ålder.
Ja, hur många snow days har ni haft? OCH hur många har ni inbakade? Inte så många va? Numera har man 11 här hos oss. Under Karolinas hela skolgång hade man bara 3. Så detta med 11 är nytt för året. OCH jag lovar att de kommer att gå åt. Eftersom jag inte längre har barn på skolan så vet jag inte hur många de haft, men åtskilliga. Och mer ska det väl bli.
Säger som alltid, it is what it is. Ingen ide att stressa över väder, och vår blir det ju utan tvekan. Jag brukade gilla delays, det var sköna dagar!! Svårt för lärarna, ja. Hopplöst för dem att planera under vintern :-)

Anne sa...

Jag har bara en sak att säga: WOW! Grymt imponerande. Jag skulle aldrig ha kunnat det där då jag var i hennes ålder (hehe, ja nu skulle det ju definitivt inte gå, men inte då heller).
Bra och passande namn för posen förresten.

eastcoastmom sa...

Vi har faktiskt bara haft tre, och det var bara måndagar! Sen några delays. Till för bara nåt år sen hade vi också bara tre snow days. Numera heter det storm days...

eastcoastmom sa...

Hon har alltid varit vig, men har tränat en del för det här. Kräver ju balans också.

eastcoastmom sa...

Vi har haft fyra snow days, det finns fem planerade, så vi är faktiskt ok!