torsdag, januari 08, 2015

Bra service

Vika tvätt. Har vikt tvätt och lämnat in på barnens sängar. En bra service tycker jag. Men oftast kommer inte kläderna så mycket längre än så. Kidsen bara flyttar kläderna ner på golvet eller lämplig stol och där blir den liggande. Tills de använder den, eller jag tröttnar och lägger in i deras garderober. Morr...

Köldsprickor. Hua! nu har de vanliga köldsprickorna dykt upp på tummarna, det är det extremtorra vädret och kylan som ställer till. Försöker förebygga med handcreme men det funkar inte alltid.

Pod meeting. Idag var det pod meeting på middle school och vi fick information om vad eleverna kommer läsa de kommande månaderna. Den klassiska boken To Kill a Mockingbird ska de läsa och analysera, verkar lite halvsvårt för trettonåringar tycker jag.

Boy scouts. Fick ett bekräftelsemail om att boy scouts kommer och hämtar vår julgran på söndag morgon. För den servicen skänker man minst 20 dollar till boy scouts. Bra. Det är annars svårt att veta var man ska göra av julgranen när helgerna är över.

3 kommentarer:

Sandora sa...

Visste inte att det fanns boy scouts längre o.O

Annika sa...

Hmmm ja, det där med tvätten känner jag igen. Så var det här med.
God fortsättning till dig!!

Madeleine i USA sa...

Tvätt - suck! Avskyr att ta reda på tvätt :/
God fortsättning och trevlig fredag