torsdag, november 06, 2014

Regnigt New York

New York. Traskade i ett regnigt New York idag, värmde mig på Sweet Buttons Dessert ett tag innan jag träffade gulliga J, en fd granne jag växte upp med, för lunch. Hon var tuff som cyklade runt Manhattan i regnet.

In-house datorexpert. Återigen måste jag buga mig inför den expertis som Sonen på nåt sätt skaffat sig vad gäller datorer, operativsystem och programvara. Ikväll var det Dottern som höll på att bli knasig, jag försökte hjälpa men kallade snabbt in experten. Han är bra att ha.

Halvskymning. Två dagar utan sol har vi haft och vad mörkt det känns. Man kan liksom inte se ordentligt, måste ha lamporna tända mitt på dan. Imorron blir det sol igen, enligt prognos. Tack och lov för Connecticutväder.

Konstiga kommandon. Katterna har egenheten att de hela tiden ska gå över tangentbordet, sätta sig på det eller helt enkelt lägga sig ner där. Det blir en massa konstiga kortkommandon av det där och lustiga tecken... Men katterna ska prompt vara där jag är och det är ju gulligt. Nu sover de på mina fötter. Mys!

3 kommentarer:

Marina sa...

Tillbringar helgen i Stockholm och här inte bara regnade det igår, det var dessutom mörkt kallt och blötsnön föll...med andra ord en stad som inte visade sig från sin bästa sida...

Annika sa...

NYC på hösten är så underbart vackert. Gråväder, eller inte. Älskar det. Samma här, efter två dagars ruskväder är det nu sol här igen. SKÖNT, men jag gillar det gråa också som du vet. Soltimmarna är så många ändå. SÅ bra med en datorexpert i huset. I WISH!! Jag lyckades ladda ner det nya systemet till macen, men jag var rädd hela tiden, haha. Tycker det är FULT fö, haha!!
Så mysigt med katter. Trevlig helg!! Tror vädret ska bli soligt och kyligt. HÄRLIGT!!

Anonym sa...

Hallå,
jättekul att ses i NY och prata bort en lunch. Denna stad har verkligen gett mersmak!
Kram J