torsdag, mars 13, 2014

Utan kläder i Connecticut

Inga kläder... I varje fall enligt Dottern, som fick ett mindre sammanbrott imorse och tyckte att hon inte har några kläder alls att ta på sig. Skoluniform alltså, det var grejer det...

Spring en mil och bli glad. Lika förvånad varje dag när jag hämtar Sonen efter träningen och han är på sånt fantastiskt humör. Det är ett bra gäng killar - och en tjej! hon är bäst i CT i sin åldergrupp - som springer runt milen, kör styrka fem dagar i veckan och så får man då hem en ganska trött men glad grabb. Toppen.

Första besöket. Om en vecka får vi besök. Det är trevlige P, som vi rest en del med i Europa (Paris, London), han stannar över helgen innan han reser vidare på jobb. Just nu funderar jag på om vi ska boka nån trevlig restaurang för oss tre vuxna på lördagen, eller om vi kanske borde laga till hummer här hemma.

Kyla och blåst. Vintern kom tillbaka idag, eller i varje fall kylan. Men det är bara tillfälligt såklart.

4 kommentarer:

Desiree sa...

Ja det där med skoluniform är inte så tokigt trots allt. Förstår att din son är både glad och trött då han kommer hem. Jag håller helt med honom. Känner också att jag behöver röra på mig en stund varje dag för att må på topp och sova bättre.
Kul med besök. Både trevligt att gå ut men också en middag hemma är ju hur mysigt som helst. Vi får också besök denna helgen. Vi drar iväg och åker skidor tillsammans.
Hoppas att bakslaget inte blir långvarit utan att våren kommer tillbaka till er snart.
Kram!

eastcoastmom sa...

Särskilt med tjejer är det bra med skoluniform...
Det lustiga med träningen för sonen är att han knappt ville börja när vi kom, vi tvingade honom i princip. Nu tokgillar han det!

Charlie sa ... sa...

Iskallt idag! Burr.

Hummer? Låter fantastiskt gott

Trevlig helg

Annika sa...

Det var vidrigt kallt igår. OCH snö på måndag. Orkar inte hetsa upp mig över det. Det är övergånde och blir som det blir iaf. Vår är det ju iallafall.
Skoluniformer har nog många fördelar, ja.
Trevlig helg!!!!!