söndag, mars 16, 2014

Tveksam vår

Inga vårtemperaturer idag inte. Ironman sprang nåt 4 Miles-lopp imorse i grannstan - han var visserligen snabb! - och hade glömt mössa och vantar. Han frös, stackarn. New England är väldigt från och till på våren, vi vet ju det.

Pyssel här hemma. Datorfix. Back-ups. Tvätt. Sånt där.

Nu är söndagskycklingen snart klar och doften... Mmmm... Sen attackerar vi en ny vecka.

7 kommentarer:

Marina sa...

Förr eller senare kommer den!!

Desiree sa...

Vintern dröjer sig kvar hos er. I sverige är ju mars inte alls någon vårmånad fick vi uppleva då vi flyttade tillbaka dit. här är det en rekordtidig vår istället i år. VIlket jag uppskattar men jag hoppas innerligt att våren snart kommer till er också. Cheescaken som du och dottern bakade ser himmelskt god ut. Blir jättesugen.
Kram!

Annika sa...

I Washington har vi massor, massor, massor med snö denna morgon. Mer kommer. Orkar inte stressa över det. Våren kommer, och den blir desto ljuvligare då den anländer. Här blir det att skotta, det ser ut som ett julkort ute…
Snacka om sen vinterstorm. jaja…I slutet av veckan 18 grader..

Camilla sa...

Har smygläst härinne länge utan att ge mig tillkänna.
Hoppas ni får vår snart.
Och säg till den där Ironman-mannen att han ska prova Ironman i Kalmar i augusti. Det verkar populärt.

Ha det gott.

eastcoastmom sa...

Stackare! VI har bara kallt, inte över nollgradigt ens idag.

eastcoastmom sa...

Han funderade på Kalmar första året det skulle gå, men det låg lite fel tidsmässigt. Och nu vet jag att han kanske anmäler sig till ett på sydligare breddgrader... vi får se vad det blir.

eastcoastmom sa...

Måste bara förtydliga att dottern faktiskt bakade cheesecaken heeeelt själv. Nästan lite trist för mig, som gillar att baka...