tisdag, mars 25, 2014

Tvättstuga är viktiga grejer

En trevlig och funktionell tvättstuga är jätteviktigt för hur man trivs i ett hus. Det är verkligen vardagstrivsel att dessutom ha tvättstugan bra placerad.

I huset vi hyr nu ligger tvättstugan nära köket, men en halvtrappa ner. Det är inte perfekt men ändå riktigt bra. Dessutom känns den fräsch, plus för det.

5 kommentarer:

Charlie sa ... sa...

Håller med! Och så tycker jag om när det doftar gott. Just nu går maskinen här ;)

Anonym sa...

Jag längtar till den dagen jag får en svensk tvättmaskin igen. En som kör ett rejält program, med gradantal och som gör rent kläderna. De här amerikanska, toppmatade ger jag inte mycket för. Den är väldigt stor, men det varmaste den kan prestera är "hot" vilket är det varmaste som finns i varmvattenberedaren, vilket inte är supervarmt eftersom man inte vill skålla sig...

Cari sa...

Jag vill ha nära ut från tvättstugan, så jag lätt kan hänga tvätten ute då det är torkväder.

Desiree sa...

Den ser jättefin och fräsch ut med bra och trivsam belysning också. Jag saknar fortfarande våra stoora underbara tvättmaskiner vi hade i USA. Är dock nöjd med tvättmaskinen vi har här och torktumlaren. Båda enheterna ligger nere i källaren så man får gå utanför dörren och ta hissen ner. Det har dock sina fördelar när maken varit ute och cyklat. Han kommer hem lerig och smutsig och kan slänga in sina kläder direkt i maskinen utan att behöva dra in smutsen i lägenheten.
Jag är innerligt tacksam över att ha egen tvättmaskin och torktumlare. Hör så många här som måste boka tvättstuga och dela med andra. Det orkar jag inte längre.
Kram!

Annika sa...

DEn ser jättefin ut!!
Min ligger i källaren, och den är INTE fin! Dessutom släpar jag tvätten två trappor upp från källaren…gaaah. Skulle så gärna ha tvättstuga på tredje planet, där alla sovrum är.