söndag, juni 02, 2013

Cutie pie

Lyckades fånga Dottern på bild när hon tog en paus från pluggandet. Båda barnen har finals - slutprov - om en vecka, så det är mycket studerande just nu.

Hoppas verkligen att lärarna tar det lugnt med läxor i veckan, det räcker att plugga till finals. Det är riktigt mycket nu. Jag håller i markservicen. Som alltid.

Ironman har cyklat långt idag, provat ny cykelsadel som han var nöjd med. Bra. Om några veckor är det Vätternrundan... Ikväll flyger han till Abu Dhabi på några dagar.

6 kommentarer:

Charlie sa ... sa...

Så fin hon är! Och duktig.

Du ger bästa markservicen!

Bodil sa...

Så himla fin hon är och vad duktiga de är som pluggar så hårt.
Kram Bodil.

eastcoastmom sa...

Lotta: De har inget val, de måste plugga. Mycket. Jo jag är ganska bra på markservice...

Bodil: Mycket plugg är det nu...

Liz sa...

Vilka fina bilder pa dottern! Sa sot hon ar! Och av de fa foton jag sett pa dig och henne, tycker jag att ni ar ganska lika eller?

Hursom, lider med henne/er som fortfarande har denna pluggstress. Har har vi ju som du vet redan sommarlov och vi njuter verkligen. Haller tummarna for att det gar bra for bada barnen pa slutproven och att dom sedan kan njuta av sitt sommarlov. Hur lange till gar dom i skolan innan dom far lov?

Markservicen, kanner val igen den. Utan den skulle inte mycket fungera!

Stor kram och ha en fin start pa veckan!

Desiree sa...

Ja nog är hon en cutie pie. Ja man kan verkligen tycka att de borde slippa alla andra läxor om de håller på att plugga till finals.
Wow vilken resturang ni var på under helgen. Vilka kreationer!!! ser otroligt gott och spännande ut. Kan tänka mig att detta var helt outstanding upplevelse för alla sinnen.
Kram!

Annika sa...

Mkt fin dotter.
Jag hoppas också att lärarna ligger lågt med läxor, men jag vet ju att de ofta inte gör det :-(
Jag servar K också, det behöver hon.
Snart sommarlov för er, och oss. YAY!!