lördag, november 17, 2012

Cheer up!

Ja det är faktiskt Dottern som är där på bilden, högst upp!

Premiär idag för cheerleading. Jag har äntligen hittat cheer till Dottern och ett alternativ var en längre klass på lördagar, tre timmar. Jo jo.

Det var meningen att vi bara skulle dit och titta och att hon kanske skulle prova. Men hon var såklart med hela tiden, först 1.5 timme latin street dance - sååå cool! - och sen lika länge cheerleading akrobatik. Just den här helgen har skolan besök av en amerikansk lärare, extra kul förstås.

Herregud vad det är kul att se Dottern i sitt rätta element! Hon fullkomligt strålade när hon fick vara flyer, hennes dröm. Alla andra tjejer var äldre, två var 13 och sen var resten mellan 15 och 25. De var så välkomnande och gulliga, pratade lite engelska med Dottern, men annars tror jag det här blir en superbra spanskalektion varje lördag.

Cheer it is. Såklart.

Känns som en sista pusselbit fallit på plats för oss här i Madrid. Jag är så glad och lättad.

Happy kids means happy mama.

4 kommentarer:

Desiree sa...

Det låter underbart. Man känner både din och din dotters glädje i detta inlägg. Jättekul att hon får fortsätta med cheer som hon gillar så mycket.
Kram!

eastcoastmom sa...

Desiree: Alltså hon fullkomigt strålade! Självlysande! Cheerleading är verkligen hennes grej.

Liz sa...

Harligt!!! Det finns inte nagot battre an att se sina barn trivas och nar det ar ett speciellt intresse sa ar det ju sa underbart att hon nu kan fa utova det igen! Kul! Modigt att vaga hoppa upp dar hogst upp pa en gang innan man kanner dom andra och kanner att man kan lita pa dom sa att saga. Sag en otack video i veckan pa nyheterna dar tjejen hogst upp foll nar killen inte tog emot och hon slog i nacken och fick baras ut pa bar och aka till sjukhuset.. Tackochlov gick allt bra!! Forhoppningsvis har dom manga mattor under nar dom ovar.

Kram

Marina sa...

Hola,

Hade ingen aning om att det ens existerar i Madrid...:-)