fredag, oktober 05, 2012

Gossip in Spanish

Så här försöker jag mig på att studera spanska, genom att läsa spanska skvallertidningar.

Har tränat spinning som vanligt, tvättat en massa och handlat för helgen.

Dottern hade med sig en av sina kompisar efter skolan och de har bakat. Förstås. Sonen cyklade mountainbike nån timme. En ganska normal fredag.

Herr Ironman är i Munchen över helgen, han är bjuden på oktoberfest. Tydligen skulle han köpa lederhosen. Ehhh. Kan bli intressant att se vad han valde.

5 kommentarer:

Desiree sa...

Hi hi roligt om din make kommer hem med ett par äkta lederhosen. Jag läste att de kan vara riktigt dyra. Att läsa skvallerblaskor tror jag är ett bra sätt att öva spanska.
Trevlig helg

Mrs Oikari sa...

Din dotter påminner mig väldigt mycket om mig själv i unga (yngre;) år. Jag och en kompis backade ALLTID. Ibland gick vi tom hem på de längre lunchrasterna bara för att få baka en pizza. Annars var det mest äppelpajer som gällde. Cupcakes var inte så inne då som det är nu :)

Samma Oikari sa...

Bakade. Bakade. Bakade. Dumma telefon.

eastcoastmom sa...

Desiree: Jodå han har tydligen köpt lederhosen, för det har "alla" på Oktoberfest... oj oj...

Oikari: Men det är kul att baka, jag har också alltid tyckt om att baka. Sen är det kul att hon läser både engelska och svenska recept utan problem!

Ama de casa sa...

Haha! Han kommer säkert att vara ursnygg i sina nya, moderiktiga brallor :-)

Själv hoppas jag lite fortfarande på att spanskan bara ska hoppa på mig sådär och att jag vaknar en morgon och KAN! (Vet att det inte kommer att inträffa, men, men - plötsligt händer det! ;-) )