onsdag, september 19, 2012

Making yoghurt

Nu hoppas jag på massor med husmorspoäng: jag har gjort egen yoghurt.

Det är en enkel variant som jag fått via Sara i Thailand. Den blev verkligen bra, jag använde grekisk yoghurt, kanske därför den blev så mild i smaken.

Jag har faktiskt inte hittat nån vanlig yoghurt, eller för den delen kefir, i större förpackning som dessutom är osockrad, gjord på vanlig komjölk och normalfet. Här säljs yoghurt i portionsförpackningar.

Nu så.

4 kommentarer:

Susanne sa...

Wow! Hoppas det smakar.

eastcoastmom sa...

Den var jättegod! Mild. Antar eftersom jag baserade den på grekisk yoghurt.

Thaison sa...

Kul att du gillade den. Imorse blev min dotter ledsen för yoghurten var slut så de fick äta "köpyoggi", hihi.

Desiree sa...

Spännande med detta yoghurt recept. Jag äter yoghurt i stort sett varje morgon och gillar storpack. Självklart ska det vara osockrad med naturell smak. Smidigt recept. Det ska jag ta och lägga på minnet.
Kul med London resan och att ni dessutom får chansen att möta upp med vänner från Sverige där.
Kram1