måndag, maj 18, 2009

Tvätt-tvätteli-tvätt

Det går som en dans att tvätta nu med nya maskiner. Rent blir det också.

Nästa steg borde bli att köpa en maskin som viker och lägger in allt i garderober. Undrar om Sears har såna också?

4 kommentarer:

mammigranten sa...

Hoppas, det skulle jag behöva en med.
Är det ok att länka till dig?
Kram

oumberligating sa...

En sådan "maskin" finns ju redan den kallas "man"! Ja, jag är ju man och en djäkel på att få in saker i garderoberna bara andan faller på och min fru tvingar mig, inte riktigt maskinellt men det fungerar!
Det finns ju ett gammalt svenskt uttryck som heter man ska inte gå över ån efter vatten, men man kan väl "surfa på nätet" över atlanten för att hitta nya och intressanta bloggar, tycker det råder stiljte på "blogghavet" just nu, har inte riktig koll på tidsskillnaden borde vara cirka 6 timmar? Så förhoppningsvis så har du klivit upp nu och ler i mot ännu en strålande dag!
Personligen så säger jag alltid högt till den första människa jag möter ute varje morgon! -Ännu en dag i paradiset! Mycket intressanta svar har jag fått under åren men också många glada kontakter som nu hejar varje gång man möts, så visst går det att göra världen bättre, med hjälp av ett leénde! Har hittat några "Hockeyänkor" här via blogger, men de har gått över till mail de vill ju vara lite anonymare, det kan man ju förstå, men det blir inga problem med mig, vet inte ett skit om hockey och vad spelarna heter och deras fruar intresserar bara mig ur den rent männskliga aspekten(ler). Har dels den här bloggen som jag skriver ifrån dels en som jag startat upp och som handlar om fysisk smärta och dess problematik, min Fru är ryggskadad sedan den sista förlossningen för 15 år sedan och är numera förtidspensinär och har svår smärtproblematik. Bloggen jag nu skriver ifrån startades som en blogg för att locka in läsare till www.jernsaxen.blogspot.com men nu lever den bloggen sitt eget liv!
Fin och trevlig blogg du har i allfall, ska inte stjäla mer kommentars utrymme än jag redan gjort, önskar dig en fin dag!
Mvh ifrån Peter Olofsson

Victoria sa...

Hittar du en sån maskin så säg till för här har du en spekulant! Finnes även strykfunktion är det ett stort plus! ;o)

anna of sweden sa...

Kan du inte uppfinna en?
Här är nämligen en spekulant till! :)