tisdag, augusti 05, 2008

Vad ska vi göra idag?

Första frågan från sömndruckna barn, varje morgon:
- Var är pappa?
Svaret blir oftast på jobbet, eller egentligen på tåget påväg till jobbet på Manhattan.

Nu på sommaren är nästa fråga:
- Vad ska vi göra idag?
Aldrig att de accepterar ett svar som jag vet inte, vi får se. Idag ska vi i varje fall slänga en del skräp, så vi ska till sopstationen. Kul! tycker kidsen. Sådär, tycker jag. Men måste man så, garaget är fullt av saker som måste bort.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tänkte fråga en sak, ni har ju katt som springer utomhus va? Är ni inte oroliga för racoons? Vi har hur mycket som helst här och vet flera katter som dött efter cat-racoon fights. Eller är det jag som är en hönsmamma? =)

eastcoastmom sa...

Jodå, Doris älskar att vara ute. Vi ville egentligen ha en innekatt, men hon smet ut en gång när hon var nästan ett år gammal och på den vägen är det...

Visst har vi racoons här, och coyotes, men jag tror största faran är bilar, allvarligt talat. Doris är inne om nätterna, det är det viktigaste. Och hon kommer hem flera gånger om dagen, är inte så långt borta, kan se när jag kommer hem, då kommer hon springande och vill in en sväng.

Hon har några kattkompisar som hon träffar... ja hon är steriliserad, tack o lov. Har varit i några mindre slagsmål, boxningsmatcher kanske man ska kalla det.

Om katten nån gång varit ute är det svårt att få den till innekatt tror jag, då längtar den ut. Så man måste bestämma sig. Svårt.

Anonym sa...

Mina två katter hemma i Sverige var utekatter men det funkade alltid hur bra som helst om de var inne någon vecka, de klagade aldrig och satt och jamade utan var mer glada då jag öppnade fönstret så de fick hoppa ut. Jag vill släppa ut Grizzly för jag tycker katter ska vara utomhus. Men som sagt, är lite orolig för racoons.