lördag, augusti 02, 2008

Ledsna

Både Dottern och jag är ledsna. Att vänner flyttar känns inte bra alls.

På sätt och vis är jag van, jag har ju gjort flera flyttar och uppbrott själv, speciellt de senaste 12 åren. Men konstigt nog känns det svårt varje gång vänner försvinner genom flytt, min flytt eller deras. Den här gången är det dubbelt, jag vet att det kommer bli bättre men jag känner mig så otroligt ledsen för Dottern som saknar sin kompis SÅ mycket.

Tiden läker. Jag vet.

2 kommentarer:

Annica R sa...

Förstår att ni är ledsna. Vi lämnar Sverige för Dallas i minst två år på tisdag. Det är med lite blandade känslor, vi kommer att sakna våra vänner här men samtidigt väntar ju en spännande upplevelse "over there". Har du ett sista minuten tips på något man saknar speciellt där? /Annica

eastcoastmom sa...

Ni kommer ha en underbar, spännande tid utomlands! Att bara flytta några år är som ett äventyr.

Vi har flyttat flera gånger, nu tror jag vi är här för att stanna, men det är ändå alltid ledsamt när vänner flyttar, eller när man själv flyttar. Ändå, jag trivs jättebra och skulle inte vilja bo på någon annan plats, inte just nu i varje fall.

Allvarligt talat saknar jag inget speciellt. Här finns verkligen det mesta. Dessutom IKEA, så man kan få sin dos av Sverige om man behöver och köpa lingonsylt och svenskt kaffe och bra knäckebröd!