tisdag, augusti 29, 2006

Bor vi under ett vattenfall, eller?

Till och från idag har jag trott att vi bor under ett vattenfall: vad det regnar. Sanslöst. Och vad gräsmattan är blöt, och glad, för den behöver vatten.

Dottern var trött - somnade efter 22-nånting på sin sleepover. Men hon var glad och stolt och hade skött sig bra. Det kändes väldigt konstigt att bara ha ett barn här hemma, han cyklade över till grannarna på morgonen, till sin syster.

Har förberett alla papper för att kunna förnya dotterns pass imorgon, det går ut i december. Den som ska ha passet måste vara med, så vi tar tåget till Manhattan - eller till stan, som vi säger här i förorten! - imorgon onsdag, jag och barnen. Besöker konsulatet och hittar på nån trevlig lunch i New York. Kanske tar vi en tur till FAO Schwarz, det berömda leksakstemplet.

Men det där sista får bli en överraskning för barnen.

1 kommentar:

Sporty Spice sa...

Jag har oxå hört från pojkvännen att det regnat något helt hysteriskt i CT. Hoppas att det klarnar upp tills oktober då jag flyttar dit! =)

Du verkar ju vara en frekvent IKEA-besökare. Vet du om priserna är högre på IKEA i USA jämfört med hemma i Svedala? Lite nyfiken bara.

/Petra