lördag, april 22, 2006

Barnvakt

Det är inte ofta numera som vi har barnvakt. Inte som i Prag eller Sao Paulo. Då var maken och jag ute minst en gång varje vecka på restaurang, själva.

Men ikväll är 14-åriga svenska A barnvakt. Dottern är så glad att hon hoppar. Hon har längtat såååå efter att A ska komma och barnvakta, så hoppas det går bra. Jag och maken ska till en restaurang i Greenwich med några vänner, stället heter Mediterraneo, verkar bra. Hur som helst är det skönt att dels slippa laga mat själv och dessutom komma hemifrån.

Stora småfixardagen idag. Det regnade hela dan, så det var bara att jobba på här hemma... maken har satt upp våra nya sänglampor - Tolomeo från italienska Artemide (intresseklubben bör anteckna) - och jag bara går tillbaka till sovrummet för att beundra resultatet, jag älskar de lamporna. Barnens sänglampor är också uppsatta. Sen har vi småfixat och städat en massa här och var. Det finns hur mycket som helst att göra en regning dag, om man vill fixa saker hemma.

Å andra siidan skulle det vara ganska skönt att bara sitta och läsa också.

1 kommentar:

Anonym sa...

Regniga dagar får jag aktivitetsnoja. Då yrar jag runt därhemma och fixar med ditt och datt som jag egentligen vill slippa. Sen känner jag mig jätteduktig...och tänker på hur skönt det vore att bara sitta och läsa istället - egentligen...