onsdag, april 06, 2005

Det står en container utanför garaget

Allt hemskt skräp som blev när vi rev ut allt i badrummet ligger i vårt garage. Vi har ett dubbelgarage som vi aldrig använt, eller visst använder vi det, men bara till förvaring av cyklar, uteleksaker och barnvagnar. Visst skulle bilarna få plats, men det är dels bara en av garagedörrarna som funkar och så är de så högljudda att K knappt kan öppna och stänga dem när barnen sover, garaget ligger precis under barnens rum. Nu har K beställt hit en liten container för allt skräp från badrummet och sen ska det bli bättre ordning i garaget. Å andra sidan funderar vi på att man kanske kan använda garaget till andra bra saker än bilar, så... men det är egentligen ett projekt som ligger nåt år framåt i tiden.

Underbart väder, soligt, när jag och G kom hem efter gymnasitiken - som G var på för första gången idag, riktig gymnastik för bara pojkar! - hade K middagen färdig och vi åt nygrillade hemgjorda hamburgare med sallad i trädgården. Vi njöt allihop av både mat och kvällssol.

För övrigt har vi beställt handfat, spegelskåp, lampor och kranar till badrummet idag. Så nu har vi bestämt oss. Beställde från Kohler, från deras specialsortiment.

Inga kommentarer: