onsdag, januari 26, 2005

OK, så nu...

Antar att det bara är att köra, det är månader sen jag skrev nåt och publicerade det på nätet, och nu känns det vingligt och konstigt att börja igen. Men den där rösten som viskar och vill berätta, den måste måste måste ut nu, så here goes...

Snön gnistrar ute, det har varit månsken några nätter och jag trodde allvarligt att vi glömt en lampa på ute igår natt, men det var månen som lyste på snön. Skickar barnen till skolan (preschool resp kindergarten) med extra varma byxor och extra fleecetröjor, de kommer hem och berättar att de inte varit utomhus. Förra veckan tog de skolbussen till biblioteket i A:s klass, en gångväg på kanske 6 minuter, ok det var nästan 10 grader kallt (celcius) men ni vet, "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". Ibland känner man sig otroligt svensk.

Kollade hus i lördags i snöstorm, vår mäklare är norska och vi skojade om att nu är bara svenskar och norrmän ute, vilket nog var sant. Stor blizzardvarning på alla tv-kanaler och visst blåste det lite, men så värst stormigt blev det aldrig.

Inga kommentarer: